DOKTOR FLEMING VARUJE PRED VAKCÍNAMI PROTI COVIDU-19

Otázka negatívneho vplyvu vakcín na pôrodnosť, ktorú dnes otvára aj Peter Kotlár, zaznela v roku 2021 aj v živom vysielaní televízie TA3. Zjavne zaskočený prvý zaočkovaný Slovák a dnes už mŕtvy profesor Vladimír Krčméry vtedy odpovedal, že vplyv vakcín na ďalšie generácie bude známy po piatich rokoch od wuchanského lockdownu.

Foto TASR/JAROSLAV NOVák
Dátum 09.10.2024

Peter Kotlár, splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie covidu-19, predstavil začiatkom októbra dlhoočakávané výsledky svojej činnosti zhrnuté do obsiahlej správy, ktorá má byť súčasťou rokovania vlády. Výstupy z jeho práce pôsobia už v hrubých črtách veľmi znepokojivo, hovoria totiž o vedomom ohrození verejného zdravia, ale aj o ohrození suverenity Slovenska pri manažovaní situácie, teda o témach, ktoré sú síce známe a diskutované vo vedeckých kruhoch či medzi politikmi, no nedostávajú priestor v médiách, čo potvrdila televízia TA3 prerušením prenosu Kotlárovej tlačovej besedy.

Splnomocnenec vlády sa pri svojej práci spojil so svetoznámym kardiológom, fyzikom, chemikom, psychológom a právnikom Richardom M. Flemingom. Fleming, ktorý sa dlhoročne venuje súvisu zápalu so srdcovocievnymi ochoreniami, sa od roku 2020 aktívne zapája aj do vyšetrovania pôvodu ochorenia covid-19. Je autorom viacerých rešpektovaných odborných titulov z oblasti kardiológie, dnes však najviac rezonujú jeho knihy Je covid-19 biologická zbraň?/Vedecké a forenzné vyšetrovanie a Sme ďalším ohrozeným druhom?/Biologické zbrane, eugenika a ďalšie. Hlavné body oboch titulov sú súčasťou materiálu určeného slovenskej vláde.

 

Tento článok je obsahom pre predplatiteľov.

 

Pridajte sa k predplatiteľom

Ste predplatiteľom?

Prihláste sa

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.