RAŠI DOKÁZAL, ŽE REMIŠOVÁ POD RÚŠKOM TRANSPARENTNOSTI KLAME

Richard Raši vyzýva novinárov overovať si informácie, ktoré podáva Veronika Remišová označiac ju za najneschopnejšiu ministerku v histórii všetkých slovenských vlád.

Foto SITA
Dátum 18.09.2020

BRATISLAVA 18. septembra (SITA/extraplus.sk) - Prednedávnom si pani Remišová urobila tlačovku, na ktorej ukázala novinárom videá z povinnej publicity na podporu projektov informatizácie. A na tlačovke klamala, až sa jej z úst prášilo.

KLAMSTVO PRVÉ:

Videá musia mať 100 000 videní, inak nám ich Európska komisia nepreplatí.

Pravdu netreba hľadať komplikovaným spôsobom, je zverejnená v Centrálnom registri zmlúv. Zmluva https://www.crz.gov.sk/index.php?ID=4352427&l=sk (aby sa Vám to ľahšie hľadalo – príloha číslo 2, strana 3 a 4) totiž jasne hovorí iba o dvoch merateľných kritériách projektu: Počet spotov a počet mediálnych výstupov. O 100 000 videniach na sociálnych sieťach ani slovo. Pani Remišová si to vymyslela. A všetci jej to zhltli aj s navijakom.

KLAMSTVO DRUHÉ:

Pani Remišová tvrdí, že nie je pravda, že ona tie videá platila. Opäť klamala! Ak by si ktokoľvek pozrel zmluvu, podľa nej mala pani Remišová a jej ľudia možnosť spoty neprevziať vo verziách, ako boli dodané alebo ich dať prepracovať. Prebrala ich 24. apríla 2020 a faktúru za ne zaplatila 11. mája. Dôkaz je tu (posledný riadok, prvá strana): https://www.mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2020/07/Uhraden%C3%A9-fakt%C3%BAry-za-obdobie-01.06.-30.06.2020.pdf

KLAMSTVO TRETIE:

Pani Remišová a jej ľudia dali pred tlačovkou videá zostrihať. Pani Remišová to v relácií na Telo odmietla, ale samozrejme, že mám aj dôkaz. V prípade, že médiá budú mať aj o tento dôkaz záujem, nemám problém ho novinárom ukázať.

PROSBA NA ZÁVER:

Týmto statusom chcem poprosiť najmä novinárov, ktorí chodia na tlačové konferencie najneschopnejšej ministerky v histórii všetkých slovenských vlád. Prosím, overujte si každé jej slovo, overujte si každú jej tlačovú správu, lebo pod rúškom pani transparentnej sa klamstvo stalo jej pracovnou metódou.

 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.