ROTH NEVEĎALOVÁ: KYDANIU NA SLOVENSKO V BRUSELI TREBA DAŤ JASNÚ STOPKU

Katarína Roth Neveďalová, poslankyňa EP, Smer-SSD: Progresívci štandardné politické témy nemajú, návrhy na zlepšenia neponúkajú a o nejakom programe do eurovolieb radšej pomlčíme. Oni sú tí „odborníci“. Až takí veľkí, že to vlastne dokašľali oni - naschvál dali do podmienok čerpania „poistku“ vo forme špeciálnej prokuratúry, keďže vedeli, že je to ich nástroj na boj proti nám ako politickým súperom.

Foto FACEBOOK KATARÍNY ROTH NEVEĎALOVEJ
Dátum 15.04.2024

Bola to vláda Matoviča, Hegera a Ódora, ktorá kontrolu zo strany špeciálnej prokuratúry dala ako podmienku čerpania Plánu obnovy pri jeho príprave a schvaľovaní. Pretože to boli tieto tri predošlé vlády, ktoré vtedy komunikovali s eurokomisiou. Dnes musíme vysvetľovať kroky vlády hlavne preto, že sme túto inštitúciu zrušili. A opozičníci sa tvária ako neviniatka, ktoré vlastne chcú pomáhať Slovensku.

Aby si zabezpečili mediálny priestor, tak pokútne zverejňujú cez spriatelené médiá internú komunikáciu - listy - s eurokomisiou, ku ktorým nemajú mať prečo prístup a hlavne táto interná komunikácia sa nesmie zverejňovať. Keby to urobila vláda, museli by sme vysvetľovať. Ak to robia opozičné médiá, je to akože súčasť demokracie a opozícia si aspoň môže urobiť tlačovku a tváriť sa, že niečo robia.

Prezidentské voľby prehrali, ich kandidát sa potáca v nejakom divnom limbe, keď naďalej zbiera podporu, asi na post lídra opozície ako nový šéf Progresívneho Slovenska. Má však konkurenciu v osobe pani končiacej prezidentky, tak uvidíme.

Progresívci štandardné politické témy nemajú, návrhy na zlepšenia neponúkajú a o nejakom programe do eurovolieb, to radšej pomlčíme. Oni sú tí „odborníci“. Až takí veľkí, že to vlastne dokašľali oni - naschvál dali do podmienok čerpania „poistku“ vo forme špeciálnej prokuratúry, keďže vedeli, že je to ich nástroj na boj proti nám ako politickým súperom, čím sa vlastne vtedy ani netajili. Dnes musíme tento doslova bordel riešiť a vysvetľovať. Nič iné totiž neprekáža. Všetko sa odvíja od tejto jedinej podmienky.

Títo „odborníci“ dnes kandidujú za PS do europarlamentu. Títo najlepší úradníci, najúspešnejší premiéri a podobne. Pán Ódor, ktorému dali prednosť ako lídrovi kandidátky pred svojimi vlastnými europoslancami, pričom sa hrdia tým, že sú v nejakých pochybných rebríčkoch najúspešnejší. Pani Karvašová, ktorú prezentujú ako top slovenskú diplomatku, čo je vzhľadom na jej mladý vek dosť nevhodné voči skúsenejším kolegom, keďže najvyššie v diplomacii pôsobila ako poradkyňa veľvyslanca pri EÚ v Bruseli a aj to vlastne za vlády Smeru. Potom slávnostne zaparkovala u Matoviča a radila mu v otázke európskych záležitostí - aj pri „one time, next time“... aj Hegera a Ódora. Tiež ju uprednostnili pred straníkmi na kandidátke PS ako dvojku.

Ohováračkám a kydaniu na Slovensko v Bruseli treba dať jasnú stopku. Najskôr sa opoziční politici tvárili, že do Bruselu nechodia, teraz už priznávajú, že chodia, ale vlastne chodia na podporu - lebo všetci im veríme, že bojujú za Slovensko a vlastne pomáhajú tejto vláde vysvetľovať. Možno nakoniec v slabej chvíli povedia aj pravdu. My si budeme naďalej robiť svoju prácu. Brániť Slovensko a zlepšovať život jeho občanom.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.