ROTH NEVEĎALOVÁ: ŠTÁTNIKOV AKO JE FICO SLOVENSKO POTREBUJE

Ani neviem, čo napísať a lomcuju mnou hrozné emócie. Ako sa také niečo mohlo stať.Hecovanie k nenávisti, polarizovanie spoločnosti a dokonca výzvy, že potrebujeme ďalšiu obeť.

Foto fb KATARÍNY ROTH NEVEĎALOVEJ
Dátum 18.05.2024

Ani neviem, čo napísať a lomcuju mnou hrozné emócie. Ako sa také niečo mohlo stať. Hecovanie k nenávisti, polarizovanie spoločnosti a dokonca výzvy, že “potrebujeme ďalšiu obeť”… aj to sme videli v poslednej dobe na Slovensku.

Atentát na predsedu vlády je atentátom na nás všetkých, lebo sme tam mohli stať vedľa neho. V tomto čase sme mali štartovať v Handlovej euromajáles. Namiesto toho odpovedám zhrozeným kolegom a priateľom z celého sveta.

A snažím sa pochopiť nepochopiteľné. Modlím sa, aby všetko dopadlo dobre a aby sa šéf rýchlo uzdravil. Štátnikov ako Robert Fico Slovensko potrebuje. A vy, čo sa tu zavzdušňujete nechutnými komentarmi, dokonca konšpiráciami ako si to urobil sám - preberte sa a zamyslite sa.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.