ROTH NEVEĎALOVÁ: VSTUPOVALI SME DO INEJ ÚNIE

Europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová: Chceli sme slobodu, možnosť cestovať a pracovať aj v zahraničí. Dnes nám však EÚ chce určovať aké množstvo kravských prdov je povolené a koľko migrantov si máme zobrať domov. EÚ je dobrý projekt v rukách nesprávnych ľudí. Stále viac a viac aktivistov sa dostáva do funkcií, ktoré patria politikom.

Foto ARCHÍV
Dátum 29.04.2024

Chceli sme slobodu, možnosť cestovať a pracovať aj v zahraničí. Dnes nám však EÚ chce určovať aké množstvo kravských prdov je povolené a koľko migrantov si máme zobrať domov. EÚ je dobrý projekt v rukách nesprávnych ľudí. Stále viac a viac aktivistov sa dostáva do funkcií, ktoré patria politikom. Ale tak ako by ste nechceli, aby vás operoval právnik, tak by nás mali zastupovať ľudia skúsení a pripravení, nie aktivisti, ktorí sa zviditeľnili cez sociálne siete videjkami o svojich deťoch.

Aktivisti - kandidáti so sójovým latté v ruke, sú schopní v jednej vete povedať, že chcú mier, ale preto treba posielať zbrane. Že treba green deal a zodpovednosť voči životnému prostrediu, lebo máme iba jednu planétu a potom si vypýtať chlieb s avokádom dovezeným z Mexika. Že zabezpečia európske Slovensko, ale nikto predsa Slovensko z Európy neťahá.

Slovensko potrebuje politikov, aj v europarlamente, ktorí sa neboja mať iný názor, ktorí sa nespreneveria svojim voličom a počúvajú, čo si ľudia skutočne myslia. Politikov, ktorí pôjdu proti prúdu, ak sa prúd vybral nesprávnym smerom. Ľudí s racionálnym kritickým myslením, ktorí vidia celok, nie iba jeho časti. Ľudí s čitateľnou víziou, jasnými hodnotami a otvorených k diskusii.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.