VLADIMÍR SOTÁK A KLUB 500 BUDE VOLIŤ PETRA PELLEGRINIHO

KLUB 500: Naša skúsenosť s Petrom Pellegrinim ukázala, že je otvorený a prístupný dialógu so zamestnávateľmi na rozdiel od jeho protikandidáta, ktorý počas svojej politickej kariéry ani počas samotnej kandidatúry neprejavil záujem o takúto komunikáciu.

Foto BRANISLAV BIBEL/SITA
Dátum 03.04.2024

V druhom kole nadchádzajúcich prezidentských volieb, ktoré sa uskutoční v sobotu 6. apríla 2024 členovia Klubu 500 oficiálne vyjadrujú podporu kandidátovi Petrovi Pellegrinimu. Toto rozhodnutie odráža vieru členov Klubu 500 v budúci rozvoj Slovenska.

O našej podpore rozhodla nielen viera v silný potenciál Slovenska ako prosperujúcej a konkurencieschopnej krajiny, ale predovšetkým pozitívne skúsenosti s Petrom Pellegrinim. Jeho praktické skúsenosti s riadením vlády a ministerstiev a s komunikáciou so zamestnávateľmi vytvárajú pevný základ pre náš optimizmus.

Členovia Klubu 500 zdôrazňujú potrebu spolupráce a komunikácie medzi vládou, najvyššími ústavnými činiteľmi a podnikateľskou sférou ako kľúčového faktora  pre napredovanie štátu a ako  základu pre prijímanie opatrení na podporu ekonomického rastu. 

Naša skúsenosť s Petrom Pellegrinim ukázala, že je otvorený a prístupný dialógu so zamestnávateľmi na rozdiel od jeho protikandidáta, ktorý počas svojej politickej kariéry ani počas samotnej kandidatúry neprejavil záujem o takúto komunikáciu. Podotýkame, že práve zamestnávatelia sú tí, ktorí napĺňajú štátny rozpočet a od ktorých závisí, či bude dostatok zdrojov pre fungovanie štátu, či bude dostatok zdrojov na dôchodky, na zdravotníctvo a školstvo a všetko ostatné.

Vyzývame občanov Slovenskej republiky, aby sa aktívne zúčastnili na voľbách a svojím hlasom podporili Petra Pellegriniho, človeka s jasnou víziou a skúsenosťami potrebnými na vedenie našej krajiny k prosperite. 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.