TEST POSLUŠNOSTI

Dlhodobá masáž mozgov a spoľahnutie sa na myslenie iných namiesto vlastných hláv prináša svoje ovocie.

Foto TASR/JAROslav novák
Dátum 13.10.2024

„Isté sily“, ktoré sa začali „zviditeľňovať“ po 1. máji 1776, keď rád iluminátov založil Adam Weishaupt, jezuita, pôvodom Žid, profesor katolíckeho cirkevného práva na univerzite v Ingolstadte, vyskúšali už takmer všetko: revolúcie, vojny, prevraty, „farebné revolúcie“. Po veľkej francúzskej revolúcii, ktorú si „umelecky“ – so spievajúcou sťatou hlavou – pripomenuli v otváracom ceremoniáli parížskych OH, akýmsi predelom bol Viedenský kongres od 14. septembra 1814 do 9. júna 1815 vo Viedni a aj v Bratislave – čo pripomíname preto, že veci sa vždy diali a dejú aj u nás. Vtedy ruský cár Alexander I. odhalil zámery iluminátov, a počul od „istých síl“, že jeho rod bude vymazaný z dejín. Stalo sa to v noci zo 16. na 17. júla 1918 v pivnici Ipaťjevovho domu v Jekaterinburgu zastrelením cára Mikuláša II., jeho rodiny a služobníctva.

Dve svetové vojny presunuli postupne ťažisko sveta do Ameriky a po posledných krvavých pokusoch zastaviť beh sveta – kam radíme aj atentát na Donalda Trumpa, aj na Roberta Fica, čo len potvrdzuje náš „zástoj“ aj v súčasnom svete – prichádzajú nové schémy. Sofistikovanejší spôsob boja o moc v štátoch i nad ľudstvom ako takým. Ako postupovať pri násilných zmenách vlád radí Michal Šimečka v svojej štúdii, vlastne návode či manuáli: Difúzia a mobilizácia občianskej spoločnosti vo farebných revolúciách, ktorý vyšiel v Sorosovej Stredoeurópskej univerzite (kde má svoj džob aj jeho poslanec Ľudovít Ódor).

Podvod na ľudstve

Cesty k nepochybnému cieľu znížiť početnosť ľudstva na Zemi „ponúkajú“ najmocnejšie neziskové partnerstvá verejného a súkromného sektora, zoskupenia, ktoré začali vznikať v roku 1968 ako Rímsky klub, neskôr skupina Bilderberg, Trilaterálna komisia (so slovenským zastúpením Ivan Šramko, Rastislav Káčer a Peter Lukeš). Osobitne aktívne je Svetové ekonomické fórum (WEF) v Davose. Jeho zakladateľ a guru Klaus Schwab s knihou Covid-19: Veľký reset (vyšla aj v Tordene) je považovaný za autora projektu Veľký reset, teda veľký rozklad. Ten chce presadiť „stará známa trojica“: Rothschild, Rockefeller a Vatikán (v roku 2020 bol v Davose aj kardinál Turkson, ktorý priniesol pozdrav od Františka). So všetkými týmito spolkami úzko spolupracuje „expert na medicínu“ – nelekár Bill Gates, iný americký „expert“ Anthony Fauci, ako aj farmaceutické firmy na čele s Pfitzerom, „priateľsky“ (cez korupčné peniaze) prepojeným s „nesmrteľnou“ eurošéfkou Ursulou von der Leyenovou.

Covid-19 ako veľký podvod na ľudstve už priznali viacerí odborníci i niektoré súdy, aj onen Gates sa akoby dodatočne ospravedlňoval, že išlo len o „silnú chrípku“. Už je preukázané, že vakcíny boli neoverené a škodlivé, a je tu aj neuveriteľné priznanie WEF: „Pandémia covidu-19 bola testom poslušnosti verejnosti, ktorá prijala ich nový svetový priadok.“ To však nie je všetko. WEF na thegatewaypundit.com uvádza, že prvou podmienkou, aby sa svet mohol vyvinúť do podoby utopickej vízie „inteligentných a udržateľných 15-minútových miest“ (kde bude „všetko“ a ľudia ich nebudú môcť opustiť), je dodržiavanie „obmedzení našej slobody“. Na ceste k tomu bol covid skúškou, a obrovské množstvo nepredstaviteľných obmedzení prijali miliardy ľudí na celom svete. Toto podľa WEF preukázalo „podstatu spoločenskej zodpovednosti jednotlivca“. Podľa nás sa však len potvrdilo, že dlhodobá masáž ľudských mozgov „istými silami“ a spoľahnutie sa na myslenie iných namiesto vlastných hláv prináša svoje ovocie.

Absurdné obmedzenia

Chceli zistiť, koľkí z ľudí sa vzdajú svojej osobnej slobody a suverenity a podriadia sa „novému normálu“, ktorý mal podobu neuveriteľne hlúpych obmedzení, hraničiacich s absurditou. Len si spomeňme na náhubky chrániace nás pred vírusom rovnako ako sieť na futbalovej bráne chráni pred komármi, na dodržiavanie odstupov na verejnosti, na neustále špáranie sa v nosoch, očkovanie nikdy predtým nepoužitými, nelicenciovanými injekciami na báze všetko meniaceho génu mRNA, na obmedzený pohyb, uzatváranie hraníc okresov, zákaz bohoslužieb v kostoloch – na čo cirkevná vrchnosť pristúpila bez frflania a dovolila zatvárať kostoly tak, ako si to nedovolili ani komunisti, pričom krčmy „bežali“. A nezmyslené lockdowny s negatívnymi dôsledkami na priemysel, ale najmä na malé prevádzky, krčmičky a reštaurácie, koľko z nich to prežilo? Prečo bolo „bezpečné“ nakupovať vo veľkých reťazcoch, ale životunebezpečné v malej predajni? Všetko, čo malo slúžiť obyčajným, normálnym ľuďom sa zakazovalo a z tých, ktorí vzdorovali, robili vyvrheľov a niektorých z nich dosiaľ súdia! Mnoho ľudí prišlo pre túto obludnú „skúšku“ ochoty bezvýhradne poslúchať o priateľov či blízkych členov rodiny. A dnes, aj keď máme vládneho splnomocnenca pre tieto „prešľapy“, akoby u nás bolo všetko v poriadku?

WEF priznáva, že covid bol „testom poslušnosti verejnosti voči novému svetovému poriadku“. Ak vrchný americký zdravotnícky byrokrat Anthony Fauci priznal, že za jeho rozhodnutím vyžadovať od Američanov odstupy šesť stôp nie je žiadna veda, len pokus zistiť, koľko z Američanov preukáže vernosť „autoritám“, ľuďom v bielych plášťoch alebo oblekoch a kravatách (u nás ide napríklad o Sabaku či Mikasa). A zistili, že takmer dve tretiny Američanov by poslúchli zákon alebo príkaz, o ktorom by vedeli, že je zlý, pokiaľ by príkaz pochádzal od oficiálnej autority. A splnili by, čo sa od nich požaduje, aj keby vedeli, že to bude mať za následok smrť nevinného človeka. My sme až tak hlboko zatiaľ nepadli. V porovnaní s obdivovanou Amerikou a vôbec štátmi KoZa (kolektívneho Západu) Slováci patrili medzi národy, ktoré sa najsilnejšie držali zdravého rozumu (napriek vtedy vládnucej chorej vláde) a podiel očkovaných neprekročil na rozdiel od susedov polovicu. Pritom o ľuďoch, ktorí odolali, viaceré svetové autority hovoria ako o hrdinoch podobných tým, ktorí v minulosti objavovali a hýbali svetom dopredu.

Klapky na očiach

Nekončí sa život na Zemi, nekončia sa zrejme ani pokusy ešte inak a sofistikovanejšie strašiť a ľakať ľudí, a zneužívať ich poslušnosť zo „strachu pred smrťou“ – na uplatňovanie nových smrtiacich opatrení. Prvé náznaky o všelijakých nových ochoreniach tu a tam vo svete už nám oficiálne médiá servírujú takmer na dennej báze. A slávne, nikým nevolené, ale všetkými rešpektované WEF svojím vyhlásením naznačuje, že aby boli ľudia a spoločnosť ako celok „udržateľná“, budú sa musieť podriadiť novému, čoraz autoritatívnejšiemu globálnemu poriadku. Nepýtajte sa, zabudnite na logiku, jednoducho podriaďte sa: 15-minútové mestá sa už budujú.

Pravda však vždy vyjde najavo. Ani nie o päť rokov najmocnejší reprezentant „istých síl“, ono WEF, priznalo, že to všetko nebolo nič iné, len skúška ľudskej vôle, odolnosti, odvahy i používania vlastného rozumu. A oslavuje skutočnosť, že vo svetovom meradle väčšina z ľudí v tejto skúške ne/uspela, teda uverila im! Chceli zistiť, koľkí z „občanov a občianok“ sveta ukážu svoju podriadenosť bezprávnemu, skutočne fašistickému beštiálnemu systému, že sa podriadia nepredstaviteľným obmedzeniam, ktoré neboli podložené absolútne žiadnymi vedeckými dôkazmi o tom, že by nejako prispievali k verejnému zdraviu.

Toto priznanie má zrejme vzbudiť dojem dôveryhodnosti WEF a jeho „kolegov“, lebo nové opatrenia sa už chystajú. A svet napreduje s klapkami na očiach, veď zo 190 členov WHO iba Slovensko nepristúpilo na nové, sprísnené pravidlá strašenia. Zatiaľ. Verme, že Slováci budú aj naďalej „iní“, že nebudeme poslušní voči prípadným novým nezmyselným nariadeniam. Že zotrváme pri zdravom rozume.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.