KÉRY: AUTOKRAT NAĎ SA UŽ TERAZ TEŠÍ NA ĎALŠIE VYPÍNANIE NEPOHODLNÝCH WEBOV

Marián Kéry, poslanec NR SR a predseda Zahraničného výboru NR SR: Jaro Naď sa teší, ako príde čas, keď on tie informačné „grcky“ vypne. Infovojna, Hlavné správy a im podobní sa už teraz môžu tešiť na týchto tzv. progresívnych demokratov. A kto rozhodne o tom, koho Naď vypne? Nuž, Naď a ľudia jemu blízki. Vitajte v predstave o „demokratickom“ svete, priatelia.

Foto SITA/MILAN ILLÍK
Dátum 15.10.2024

Tak sa nám progresívci a liberáli z bratislavskej kaviarne, tiež z parlamentnej, ale aj neparlamentnej opozície vyfarbujú čoraz viac. Všetko v duchu „kto nie je s nami, ide proti nám“ a my ho budeme preto vláčiť aj po súdoch. Najnovšie to pocíti na vlastnej koži generálna riaditeľka Slovenského národného divadla Zuzana Ťapáková. Mimovládna organizácia Inštitút ľudských práv podala na ňu na Generálnej prokuratúre trestné oznámenie len preto, lebo sa ako štatutárka a šéfka divadla rozhodla nepodpísať zmluvu s pražským divadlom Studio hrdinů na predstavenie, s ktorým mali vystúpiť v rámci festivalu Drama Queer. Aj o tomto kroku Zuzany Ťapákovej ako šéfky SND som písal pred pár dňami na mojom fb profile.

Nie, spomenuté Ťapákovej rozhodnutie nemá nič s protiprávnym konaním. To len niekto z liberálnej kaviarne si myslí, že ich svet je jediný správny a všetko, čo je proti ich predstavám, by zniesli z povrchu zemského. Zjavne v podobnom duchu rozmýšľa napríklad aj šéf mimoparlamentných Demokratov, exminister obrany z vlád Igora Matoviča a Eduarda Hegera Jaro Naď. On akoby stále nevedel, kedy je dosť. Pred pár mesiacmi sa verejne priznal, že to bol on, kto zadával politické objednávky na vypínanie nepohodlných webov a alternatívnych médií počas vlád vedených hnutím OĽaNO. V marci 2022 takto vypli napríklad web Hlavných správ. Len preto, lebo títo jediní, samozvaní majitelia pravdy sami vedeli, ktoré médium je podľa nich „dezinformačné“ a ak potom nepasovalo do predstáv o ich svete, zadali príkaz Národnému bezpečnostnému úradu a ten vypínal.

Tak tento istý Jaro Naď si stále nedá pokoj. Najnovšie opäť hrozil, lepšie povedané tvrdil, že sa teší, ako príde čas, keď on tie informačné „grcky“ vypne. Infovojna, Hlavné správy a im podobní sa už teraz môžu tešiť na týchto tzv. progresívnych demokratov. A kto rozhodne o tom, koho Naď vypne? Nuž, Naď a ľudia jemu blízki. Vitajte v predstave o „demokratickom“ svete, priatelia.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.